۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵

رئیس اتاق بازرگانی ایران:

طبقه متوسط تجزیه شده است/ طی ۱۰ سال گذشته رشد اقتصادی منفی بود

طبقه متوسط تجزیه شده است/ طی ۱۰ سال گذشته رشد اقتصادی منفی بود

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه طی چند سال گذشته طبقه متوسط تجزیه و طبقه پایین گسترده شده است، گفت: علی رغم آمارهایی که داده می‌شود، طی۱۰ ساله گذشته رشد اقتصادی تقریبا صفر بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی ایران، غلامحسین شافعی امروز در دیدار فعالان اقتصادی بخش‌های خصوصی اتاق بازرگانی ایران، اتاق اصناف و اتاق تعاون با ابراهیم رئیسی کاندیدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، اظهار داشت: در طول ۱۰ ساله گذشته رشد اقتصادی تقریباً صفر بوده است. علی رغم آمارهایی که داده می‌شود، واقعیت اقتصاد این است. به دلیل این رشد اقتصادی، همیشه با نرخ تورم بالا روبرو بوده‌ایم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: طی چند سال گذشته طبق متوسط تجزیه شده و طبقه پایین گسترده شده است. همواره تورم در مقابل افزایش دستمزد برنده بوده است.

وی ادامه داد: به دلیل کاهش سرمایه‌گذاری در ۱۰ سال گذشته، برای اولین بار نرخ استهلاک از نرخ سرمایه‌گذاری بالاتر رفته است. به دلیل کاهش سرمایه‌گذاری کار برای رئیس جمهور آینده بسیار سخت خواهند بود.

شافعی گفت: عدم نوسازی صنایع و عدم استفاده از فناوری‌های جدید میان ایران و صنعت جهان فاصله انداخت است. این برای آینده تولید بسیار خطرناک است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: سوال این است که علی‌رغم این ظرفیت‌ها چرا از فرصت‌های موجود در اقتصاد کشور نتوانسته‌ایم استفاده کنیم؟ باید مشخص شود عیب کجاست.

وی ادامه داد: قبل از آنکه دولت نرخ تورم و بیکاری و دیگر آمار را اعلام کند، مردم و کاسبان در زندگی خود آن‌را تجربه می‌کنند.

شافعی گفت: آنچه موجب توفیق دولت آینده خواهد شد، چگونگی انتخاب تیم اداره کننده اقتصاد است. دولت آینده باید اهلیت مدیران را مورد توجه قرار دهد.

کد خبر 5221197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
      0 0
      دولت از طریق افزایش بودجه عمرانی می تواند رشد اقتصادی را مثبت کند، منابع زیاد است و مدیریت صحیح و تخصیص منابع در بودجه مهم است، دولت میتواند اندکی از میزان یارانه ها بکاهد و در عوض سهم بودجه عمرانی را افزایش دهد و در کنار تکمیل پروژه های نیمه تمام رشد اقتصادی و اشتغال ایجاد کند
    • علی IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
      0 0
      صنایع برای نوسازی و استفاده از فناوری های جدید و هرگونه طرح های توسعه ای خود با شرکت های دانش بنیان، پژوهشکده ها و دانشگاهها در ارتباط باشند و برای حل مشکلات خود و ایجاد فناوری طرح های پژوهشی از دانشگاهها، پژوهشکده ها بخواهند، مشکل این است که بخش خصوصی پول برای پژوهش نمیدهد و میخواهد دولت مجانی بده